Fruit geïnspireerde look: Mango

Inspiratie haal je uit alles. Ik liet me ook inspireren!

Fruit, ik ben er dol op! Aan die twee stuks per dag kom ik dan ook wel makkelijk. Al sinds mijn schoenmaat 20 word ik al “fruitdruifje” genoemd. Welk fruit je me ook geeft, ik eet het allemaal. Ik heb geen voorkeur, maar de laatste tijd gaat vooral mango erg goed mijn buikje in. Laatst bij het snijden van een mango vroeg ik me af: fruit en make-up gaat dat samen? En of dat gaat en ik liet me inspireren door een heerlijke, zoete, sappige mango.

Mango

Voor deze look haalde ik mijn 120 palette weer eens uit de kast. Ik had namelijk een paar felle goede kleurtjes nodig en dit palette bezit deze kleurtjes natuurlijk als geen ander.

Ik gebruikte een zacht gele, zacht oranje, een groene en een rode kleur voor deze look. Precies zoals de schil en het vruchtvlees van de mango.

Mango

Ik begon met een oogschaduwbasis en een witte oogpotlood over mijn hele bewegend ooglid. Deze witte kleur zorgt ervoor dat de kleur nog intenser wordt. De zacht gele en zacht oranje kleuren mengde ik met elkaar en deze kwamen ook over het hele bewegend ooglid. De rode kleur bracht ik aan in de arcadeboog en blenden maar. Vervolgens bracht ik de kleuren weer aan totdat ik de intensiteit had die ik wilde. Met de groene kleur zette ik een lijntje rondom mijn ogen en maakte het af met mascara.

Mango

Omdat ik echt in een fruity-mood was gebruikte ik een knalroze blush en bracht dit aan op mijn jukbeenderen richting mijn slapen. Voor het echte mango gevoel ging er een knaloranje kleur op mijn lippen. Ik mengde een beetje gele oogschaduw met lipbalsem en bracht dit vervolgens aan in het midden van mijn lippen.

Ik vind de look tof, maar zou er niet mee de straat op gaan. Maar zonder blush, een andere lipkleur zou ik haar op een zonnige dag wel dragen. Leuk voor naar een picknick in het park.

Mango

Hopelijk vonden jullie het leuk! Laten jullie je wel eens inspireren door fruit, food of iets anders “geks” voor een look?

Liefs,
Het zusje

Advertenties

9 thoughts on “Fruit geïnspireerde look: Mango

Laat een berichtje achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s