Essence Gel Nails At Home

Daar issie dan! Eindelijk! Mijn artikel over Gel Nails at Home van Essence. Al een tijdje gebruik ik deze producten nu voor mijn nagels en deel vandaag heel graag mijn mening met jullie! IMG_5477
Met deze “kit” tover jij zelf, thuis, in een handomdraai prachtig gelakte nagels die ook nog eens langer dan één dag zo blijven.

IMG_5478
De volgende spullen en producten hen je nodig voor je perfecte manicure:
Essence Gel Nails at Home LEDlamp: 29,95
Essence Gel Nails at Home Peel Off Gel Base: 2,99
Essence Gel Nails at Home Clear Gel Top Coat: 2,99
Essence Gel Nails at Home primer: 2,59
Essence Gel Nails at Home Cleanser: 2,59

En natuurlijk wat watjes, wattenstaafjes, nagellakremover en je favoriete nagellak.

IMG_5479 Essencegelnailsathome

Allereerst zorg je er natuurlijk voor dat je oude nagellak volledig van je nagels is. Je neemt een watje en een beetje van de Essence Cleanser (dit is geen nagellak remover, maar ontvet je nagels en haalt het plakkerige van de gel weg!). Met de het watje met de Cleanser ga je over je nagels. Vervolgens breng je de primer aan op je nagels. Deze zorgt ervoor dat alles nog iets beter op zijn plek blijft.

Dan breng je een laagje van de Peel Off Gel Base aan op je pink, ringvinger, middelvinger en wijsvinger. Probeer dit wel netjes te doen en ook het einde van je nagels moeten goed bedekt zijn. De duim laat je even voor wat het is. De kunst is om niet een te dun laagje aan te brengen, maar ook niet te dik. Kwestie van oefenen hoor! Let er ook op dat de gel niet op de huid naast je nagels komt. De gel hecht zich namelijk niet aan je huid en is dan dus binnen no-time ook van je nagels af. Laagje op alle vier je nagels? Mooi. Dan mogen deze vier vingers nu onder de LEDlamp. Leg je hand in de lamp en zet hem aan, na 60 sec. gaat de lamp vanzelf uit. Essencegelnailsathome1

Is de lamp uit? Haal je hand er dan voorzichtig uit en neem weer het watje met de Cleanser en ga hiermee over het gellaagje op je nagels. Nu kun je elk lakje dat jij leuk vindt aanbrengen op je nagels en laat dit goed drogen. Helaas gaat het drogen niet sneller onder de lamp. Is je lak helemaal droog, breng dan de Clear Gel Top Coat aan op dezelfde manier als je de Gel Base aanbracht en laat het weer een minuut drogen onder de lamp. Ga nu voor de laatste keermet het watje met Cleanser over je nagels. Herhaal hierna alle stappen voor je andere hand en je duimen. IMG_5546
En dit is het eindresultaat. Een mooi gelakte manicure die glanst als een malle.
Essence zegt dat de gel 10 tot 14 dagen op zijn plek blijft. Mijn ervaring is dat hij ongeveer een week echt heel mooi blijft en daarna hier en daar ietwat gaat chippen. Dus een weeklang perfect gelakte nagels! Wie wil dat nu niet!
Ik moet wel eerlijk bekennen dat-ie de ene keer beter en langer blijft zitten dan de andere. Doe je veel met je handen en vingers en stoten ze vaak ergens tegen, dan blijft-ie natuurlijk iets minder lang zitten. Maar over het algemeen doet deze Gel Set het prima! Ik ben er echt heel blij mee en betrap mezelf er op dat wanneer ik mijn nagels wil gaan lakken ik automatisch de hele mikmak pak om te gebruiken.
Ja, je bent er natuurlijk iets langer mee bezig dan alleen twee laagjes nagellak, maar daarom hen je ook veel langer van het resultaat.

Ik ben groot fan van deze Gel Nails at Home. En jullie?

Liefs,
zusje

Advertenties

7 thoughts on “Essence Gel Nails At Home

  1. Pingback: Herfstige lakjes van Astor | Zusje

  2. Wat een nadeel kan zijn is het feit dat de lak wat krimpt onder de LED-lamp. Daarom is het zo belangrijk om een royale laag van de peel off gel base en de clear gel top coat aan te brengen. Wrap je je nagels goed (door het uiteinde van extra lak te voorzien – check hiervoor het filmpje hierboven), dan heb je hier geen last van. Tenminste, als ik dat goed doe krimpt de lak niet. Het is even oefenen, maar dan heb je ook wel resultaat.

Laat een berichtje achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s