Tip: www.pimppet.com

Hoe leuk is het om een toffe foto van jouw trouwe huisdiertje aan de muur te hebben hangen. (Of op een kastje te hebben staan, of naast je bed.) Precies, best leuk toch. Maar zodra je gaat googlen kom je vaak niet verder dan een basic foto van je huisdier, met een witte achtergrond en het liefst nog op een schapenvachtje. Get the picture? Leuk hoor, maar wat nou als je eens iets anders wilt. pimppetcomAl jaren praten we over de schilderijen die we ooit zagen in een lunchroom in Breda. Het is een schilderij van een koning, keizer of jonkvrouw, maar dan met het hoofd van een dier, zoals een hond, kat, paard of schaap. We zochten regelmatig online of er bedrijfjes waren die dit soort schilderijen maakten, maar ook wij kwamen telkens weer bij de foto’s met schapenvachtjes uit. Totdat mijn zus mij tipte over PimpPet. Een bedrijfje dat inderdaad dit soort schilderijen maakt.
Samen met mijn zus speurde ik de website af. Het zag er zo leuk uit dat we besloten dit ook te laten maken van onze hond, als verrassing voor onze ouders.

Dus we maakten een aantal foto’s van de hond, verzonden ze naar PimpPet en ongeveer een week later kwam het pakketje binnen. Wat hebben we gelachen bij het openmaken. IMG_6554

Wij kozen voor de afbeelding van een keizer, maar je kunt je huisdier ook omtoveren tot een jonkvrouw, jonkheer, generaal en zelf de Mona Lisa. En dat hoeft heus niet alleen van een hond of kat. Ook je konijn, hamster of cavia kun je in zo’n leuk pakkie hijsen. Al vraag ik me af of het met je goudvis ook lukt.

Op de website staat precies stap voor stap wat je moet doen en het is echt heel makkelijk. Je kunt kiezen uit twee formaten, A4 of A3. We kozen zelf voor A3, omdat we A4 wat klein vonden, maar hoe leuk is een foto op A4 formaat op het kastje met al je andere foto’s!

IMG_6557Het kleine bordje dat we als grap bij het schilderij kochten maakt het helemaal af. Gegarandeerd lachen wanneer je bezoek krijgt! Je kunt al een schilderij laten maken vanaf 26,00 euro.

Ik vind het echt schitterend, maar je moet er wel ook de humor van in kunnen zien!

Neem zeker eens een kijkje op de website: www.pimppet.com

Hopelijk vonden jullie het leuk! Zouden jullie zo’n schilderij van je huisdier laten maken?

Liefs,
Zusje

Advertenties

5 thoughts on “Tip: www.pimppet.com

Laat een berichtje achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s