Bomb Cosmetics Facial Care

In mijn omgeving is het ondertussen wel al duidelijk, Bomb Cosmetics is een blijvertje in mijn badkamer. Na al heel wat liters badwater opgeleukt te hebben met de heerlijke Bath Blasters en Melts van Bomb gebruik ik nu sinds een paar weken ook de gezichtsproducten. Uit nieuwsgierigheid, maar ook omdat mijn eerdere producten op zijn. Een logische reden, lijkt me, om een setje aan te schaffen.IMG_6718

Bomb heeft verschillende soorten huidverzorging. Ik koos voor de Vintage Rosehip Face Wash en Rosy Cheeks Face Scrub. Alleen de verpakking doet je ogen toch al glunderen, nietwaar?

Reinigen, ik vind het een heel belangrijke stap in mijn ochtend- en avondroutine. ’s Avonds heerlijk mijn make-up van mijn gezicht halen en het ’s ochtends fris beginnen. Het is wat mij betreft echt een must. Vergeet ik een avond mijn gezicht te reinigen, is het een week lang feest met mijn huid en dan overdrijf ik niet eens. Ik vind het heel belangrijk dat de producten die ik gebruik gewoon goed werken voor mijn huid, dat ik me er op verheug ze weer te mogen gebruiken. IMG_6734Laten we eens gaan kijken naar de producten, om te beginnen met de Vintage Rosehip Face Wash.

IMG_6722Ik begon mijn zoektocht online, want is dat niet de plek waar tegenwoordig bijna iedere zoektocht begint? Ik speurde de hele facelijn van Bomb Cosmetics af, om uiteindelijk te komen bij dit product. Een facewash met geranium en rozen. Tijdens mijn eerdere werk leerde ik dat geranium goed werkt tegen een onzuivere huid, een huid die onzuiver wordt door je hormoonhuishouding. Sinds ik een andere pil gebruik, leidt mijn huid echt een eigen leven en doet waar ze zelf zin in heeft. Daar was ik klaar mee, dus ik nam de proef op de som en wilde ondervinden of geranium dit daadwerkelijk doet.

IMG_6740De facewash komt in een potje, een soort yoghurtbeker. Ik vind het een grappig idee, al zet ik mijn vraagtekens bij de hygiëne. Uiteraard was ik mijn handen voor ik mijn gezicht was. Ik scoop er daarna gewoon met een vinger wat product uit. Je kunt er ook voor kiezen een spateltje te gebruiken, maar ook dit moet je na iedere keer weer schoonmaken. Het product is een dikke gel, niet te vergelijken met de hele vloeibare facewashes uit tubes. Het doet me denken aan jellypudding. Het product ruikt subtiel naar een rozentuin in de lente. Niet mijn favoriete geur, maar omdat ze zo subtiel is, kan ik het best hebben. Wanneer je klaar bent met reinigen ruik je hier overigens niks meer van.  IMG_6727Op de verpakking staat dat je een hoeveelheid nodig hebt, ter grootte van een druif. Ik gebruik zelf een “halve druif”, dat is meer dan genoeg. Ik breng het aan op een nat gezicht en masseer het als het ware in. Daarna spoel ik het met water af. Het enige dat dan overblijft is een zachte, schone huid. En met schoon bedoel ik ook schoon. Je voelt het echt. En dit is de eerste facewash die mijn huid niet uitdroogt. Geen trekkerig gevoel en geen schilfertjes. Heerlijk! Natuurlijk smeer ik wel altijd een créme na, maar voor je gevoel hoeft het niet. Ik gebruik het product nu al een tijdje en ik vind het de fijnste facewash die ik ooit geprobeerd heb. Ik vind hem stiekem nog fijner dan de reiniging van de schoonheidsspecialiste.

Voor mij hoort bij reinigen ook zeker één keer in de week scrubben. Dus nam ik naast een facewash ook een facescrub mee. De Rosy Cheeks facescrub.IMG_6739Ook Rosy Cheeks komt in zo’n leuk bekertje. Ik scrub minimaal een keer per week. Eerder wilde ik altijd grove scrub. Hoe grover, hoe beter, maar ik ben om. Deze milde, zachte scrubcrème heeft mijn hartje gestolen.
IMG_6745Rosy Cheeks is een scrub op crèmebasis. Ik breng hem aan op een schone huid die nog net niet helemaal droog is. De crème voelt stroef aan wanneer ik hem inmasseer en de minuscule scrubdeeltjes schuifelen zacht over mijn huid. Eerder wilde ik echt voelen dat ik een scrub gebruikte, maar heel eerlijk, was dat veel te agressief voor mijn huid. Ik voel het scrubben nog steeds, maar nu op de goede manier. IMG_6728Ik scrub een paar minuutjes en dan spoel ik het af met water. De crème lijkt iets vettiger te worden, wanneer ik water toevoeg en glijdt zo van mijn huid. Wat overblijft is een zacht huidje, met frisse huidcellen. Een tonic voor erna is niet nodig, de scrub laat geen vettig laagje achter, maar vind je het fijn om een tonic na te begruiken, dan kan dat natuurlijk altijd.  IMG_6723Ja, ook de gezichtsproducten van Bomb Cosmetics zijn fijn, heel fijn. Je gebruikt de producten volgens mij ook wel een hele tijd, ik gok zeker wel 3/4 maanden voor de facewash en zeker een half jaar voor de scrub. En dat voor 12/13 euro per product. Ik verheug me nog steeds twee keer per dag op het moment dat ik deze producten mag gebruiken. Dus ben je op zoek naar fijne gezichtsverzorging die ook nog eens heel leuk staat op je badkamer, zou ik Bomb zeker eens bekijken!

Ik kocht deze producten bij de 5050 store in Maastricht, waar ik echt zo goed en leuk geholpen ben door een leuke mevrouw. Ik ben ondertussen al een keer bij haar terug geweest om ook de Face Cream te halen! Een selectie van de producten kun je ook in een paar webshops vinden. Via bombcosmetics.sajovi.nl vind je ook jouw dichtstbijzijnde verkooppunt.

Advertenties

2 thoughts on “Bomb Cosmetics Facial Care

    • Ze zijn echt te gek! Ik merk en vooral zie echt verschil! Mijn huid is veel rustiger. Gewoon iedere dag, twee keer reinigen met deze face wash en daarna een dagcreme. een keer in de week scrubben en dat sowieso een maandje volhouden! Bij mij werkt het fijn!:-)
      Ik heb ook producten van de huisarts gehad, maar die zijn vaak heel agressief en drogen de huid weer uit, waardoor de huid steeds meer talg aan gaat maken.. Zo gaat het cirkeltje telkens rond.

Laat een berichtje achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s